PRISER
Send en forespørgsel til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du ønsker oplysning om gældende priser.

Vi tilbyder en række samtaleforløb til unge, studerende og arbejdsledige til en reduceret pris. Kontakt os for at høre nærmere.

 

AFBUD
Afbud til samtaler eller aflysninger af møder skal ske senest 24 timer før det aftalte tidspunkt. Ved afbud eller aflysninger senere end 24 timer før det aftalte tidspunkt betales fuld pris. For større arrangementer, heldagsarrangementer eller andet kan der gælde andre regler, som vil fremgå af den kontrakt, vi sammen udarbejder.

Afbud kan ske på mail eller sms.

 

TAVSHEDSPLIGT
Som psykologer og medlemmer af Dansk Psykologforening (se www.dp.dk) har vi tavshedspligt og er underlagt de etiske retningslinier for psykologer.


Bonnerup og Hasselager er etableret i 2011. Samarbejdet er vokset støt i gennem en  årrække og har udviklet sig gennem at skrive faglitteratur, løsning af fælles konsulentopgaver, undervisning på Masteruddannelse i Organisationspsykologi og ikke mindst sparring og fagligt modspil i løsning af opgaver.

Fra 2012 er samarbejdet formaliseret gennem etableringen af “Bonnerup og Hasselager Organisationspsykologi”.